Tendo ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Tendo Vaš fizijatar nastao je 2019 god. sa idejom da pacijentima ponudimo lečenje u lekarskoj ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju specijalizovanoj za ortopedsku i sportsku rehabilitaciju odraslih i dece u kojoj će se integrisati visok stepen stručnosti i inovativna tehnologija najvišeg nivoa, kao i posvećen, etičan i ljudski pristup lečenju.

Odlučni smo da našim pacijentima ponudimo najkvalitetniju i efikasnu brigu o njihovom zdravlju kroz pristup utemeljen na najnovijim medicinskim saznanjima. Posvećenim pružanjem usluga iz oblasti fizikalne medicine na najvišem nivou i brigom za svakog pacijenta pojedinačno, mi gradimo dugotrajne odnose sa našim pacijentima.

Cilj nam je da budemo ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju sa najvišim renomeom u okruženju.

Naš tim profesionalaca, usmeren na stalno unapređivanje znanja i veština u skladu sa proverenim trendovima i inovacijama, kontinuirano ostvaruje vrhunske profesionalne rezultate. Uspeh baziramo ne samo na profesionalnom znanju, integritetu i kredibilitetu, već i na ključnim vrednostima u skladu sa kojima živimo i radimo. To su posvećenost, pouzdanost, uslužnost, empatija, poštovanje, timski duh i rad na unapređenju kvaliteta života naših pacijenata.

Zahvaljujući tome, ugled koji naša ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju među pacijentima, saradnicima i kolegama stalno raste i vodi nas ka daljim uspesima u radu.