Naša Lokacija
Neznanog junaka 6a, Beograd
Radno Vreme
Pon - Pet: 8-20, Sub 9- 14

Usresređeni na bezbedan i brz oporavak povratak trčanju, treningu i takmičenju

Naš tim je visoko stručan u dijagnozi i lečenju širokog spektra sportskih povreda, koje nastaju u različitim sportskim disciplinama, koje podrazumevaju:

povrede prenaprezanja (tendinopatije, trkačke povrede, i dr.)
stres prelome
povreda mišića, ligamenata i tetiva,
povrede kolena, skočnog zloba i stopala
povrede ramena, lakta, šake i ručja

U sportu su svaki stepen i procenat važni

Tokom rehabilitacije oporavak naših pacijenata kontinuirano pratimo putem objektivnih merenja i baterije funkcionalnih testova, usmerenih na analizu pokretljivosti, snage, stabilnosti,brzine i koordinacije. Pored toga pacijente upućujemo na izokinetičko merenje snage, koje daje detaljan uvid u stanje funkcije zgloba i određenih mišićnih grupa. Na osnovu rezultata svih merenja formulišu se mogućnost dalje progresije oporavka i definišu individualni terapijski ciljevi, terapijski ili trenažni plan i sprovode adekvatne vežbe kojima se koriguju uočeni deficiti. Tek nakon izjednačavanja svih razlika i uspostavljanja pune neuromišićne funkcije može uslediti pun povratak takmičarskom sportu!

Prevencija povreda je najvažnija!

Veliki trud ulažemo u prepoznavanje i evaluaciju različitih činioca koji mogu uticati na nastanak povreda i njihovu korekciju, kako bi se prevenirale povrede u budućnosti.