Naša Lokacija
Neznanog junaka 6a, Beograd
Radno Vreme
Pon - Pet: 8-20, Sub 9- 14

Specijalistički pregled

Lečenju prethodi pregled lekara specijaliste, koji će sačiniti plan lečenja na osnovu individualnih potreba, mogućnosti i ciljeva naših pacijenata.

Težimo optimalnom, brzom i bezbednom oporavku. Imamo mrežu visokostručnih lekara specijalista kojima upućejemo naše pacijente zbog dodatnih dijagnostičkih i terapijskih postupaka, ukoliko za tim postoji potreba.

Trudimo se da našeg pacijenta usmerimo uvek u pravom pravcu lečenja i pratimo ga na tom putu do potpunog oporavka.

Ultrazvučna dijagnostika

Ultrazvučni pregled je jednostavna, brza, potpuno bezbedna (nema jonizujućeg zračenja) i bezbolna dijagnostička metoda koja se koristi za dijagnostiku povreda i oboljenja mekih tkiva (mišići, tetive) i zglobova. 

Ovo ispitivanje omogućava uvid u stanje mekih tkiva koje se ne vide na radiografskom snimku. Takodje, predstavlja dobru alternativu magnetnoj rezonanci kod pacijenata sa pejsmejkorom, metalnim implantom i klaustrofibičnih pacijenata. Veoma često ultrazvuk je dovoljan za postavljanje prave dijagnoze (npr. kalcifikati u ramenu, petni trn, rupture mišića)

Ultrazvuk je od velike pomoći i pri punkciji zglobova radi evakuacije tečnosti ili davanja intraartikularne terapije. Ultrazvučna dijagnostika se može se ponavljati više puta tokom procesa lečenja što omogućava procenu uspeha lečenja.